Week 3 dl 2

Op dag 16 gingen de pups echt lopen en af en toe zitten.
Vandaag, dag 17, zitten ze allemaal, sommige pups gaan een beetje bekvechten.

Ze zijn geïnteresseerd in het speelgoed. Bijten in de sok  en duwen tegen het flesje, gevuld met kikkererwten. De ontwikkelingen gaan zo snel. Als mama Lotte haar hoofd over het deurtje steekt, rennen ze allemaal die kant op. Eergisteren nog buikschuivers, nu zijn het echte, kleine, hondjes geworden.


Anita is op bezoek om te knuffelen en heeft een knispervogel meegenomen. Lusje er af, merkje er af, want dat kan gevaar opleveren. Vogel ligt er nog maar net in of een van de kleintjes begint er aan de zwarte buik te plukken.
Lotte gaat nog alleen in de bak om te voeden, zodra iedereen verzadigd is stapt ze weer uit de bak. ’s Nachts slaapt ze tussentijds in de slaapkamer.


Gewerkt aan de website, foto’s geplaatst tot en met de bevalling. En aan een fotopagina van week 1 begonnen.

Dag 18. Het wordt een warme dag. Er is weer volop gedronken. Het wegen gaat alleen nog makkelijk als ze hun buikje vol hebben. Dan weer schoonmaken, enz. enz.
De buren met familie komt even langs om te bewonderen.
Vandaag ook een paar keer “life” gegaan. Hoe zou ik zo’n life filmpje nou op de site kunnen plaatsen?

En later komt Anita weer, we willen portretjes maken. Ondanks meerdere fotocursussen vind ik het toch moeilijk om echt scherpe foto’s te maken. Maar het is redelijk gelukt.
Tijdens het foto maken hangen er druppeltjes aan de neuzen, condensdruppeltjes. Het is dan ook meer dan 25 gr. in de keuken en buiten is het warmer.
Maar…….het is gelukt om ze op de plaat te zetten.

Maandag 19 t/m woensdag 21 juni is een schat van een vriendin hier hand en spandiensten komen verrichten. Ik kan al een beetje lopen maar nog niet de trap op of zaailingen in de tuin planten. Vanaf begin maart gezaaid en vertroeteld. Daar is nu een deel van geplant. Daar ben ik heel blij mee.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *