Ndidi heeft zelf een Gouden Mandje gevonden

Zo blij………zo blij………

Er had zich weer een gezin gemeld voor Ndidi. Een plekje bij een oude vriendelijke reu. Dat zou toch geweldig zijn.

Dus moest er overleg zijn met het gastgezin over hoe en wanneer we zullen wandelen.

En tot mijn grote grote vreugde is men zo gelukkig en blij met Ndidi dat men haar graag wil houden. Ndidi en Eileen hebben samen een klik gekregen en ook de rest van de familie wil haar niet meer missen. (Eigenlijk begrijp ik dat wel, Ndidi is zo’n bijzonder meisje, zo’n leuke vrolijke en leergierige briard, die ieders hart verovert.)

In de afgelopen periode heb ik geprobeerd om een beetje afstand te nemen, minder verdriet te voelen. En nu is mijn vreugde groter dan mijn verdriet.

Ndidi krijgt het fantastisch.

Dank je wel lieve familie B.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *