Bijna bijna bijna

(Een wonder……..de foto’s zijn inmiddels op de laptop aangekomen. Hoe???? geen idee!!!)

De afgelopen  weken hebben we ineens een vreetmonster in huis. Als ik niet goed oplet dan verdwijnt er zo een half brood naar de mand en in de buik van Lotte. Maar dat is nou niet echt gezond. Dus de porties brokken worden wat groter en later worden de porties in halve porties over de hele dag verdeeld.

Dikkie Dik

Lotte krijgt nu Prins Natural Protection Super Active. Brokken voor sportende honden en zwangere teven. Met extra supplementen. Ze vindt het lekkere brokken.

Voorbereiding “kuil”graven

We hebben alles op orde nu. De kraamspullen zijn van het zoldertje gehaald. Nagekeken en ontbrekende spullen bijgekocht. De keuken helemaal omgebouwd zodat er ruimte in de serre komt. De ramen van buiten verduisterd om de zon buiten te houde. Het scheelt wel 6 graden.

 

De werpbak staat. Bank ervoor zodat we alles goed in de gaten kunnen houden. Voor de ramen van de serre in de eerste hitte periode dekens en slaapzakken gespijkerd. Tot mogelijk onweer, dan zouden ze door nattigheid naar beneden kunnen vallen. Nu afdekzeilen voor de ramen. Op het heetst scheelt het wel 6 graden.

Tot het te warm werd hebben we elke dag gewandeld. Steeds vroeger om Lotte in goede conditie te houden (en voor mij was het ook niet verkeerd). Steeds korter tot de dag dat het dik 30 gr. zou worden. Mooi geweest.

Theoretisch is dag 63 de werpdag. Vaker wordt het wat eerder als de teef zwaar is.
Lotte is begonnen met ong. 33 kg. Dinsdag 31 juli weegt ze 41,40 kg. En ze is heel dik.
Nog even, nog even dan moeten er pupjes komen. Hopen we.

PS: foto’s volgen later. Die zijn bij het verhuizen van Samsung naar laptop ergens tussenin blijven hangen. Geen idee waar, maar moet terug te vinden zijn toch?

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *