8 weken oud 27 juli tm 2 augustus

Op donderdag de 27 juli wordt Noix opgehaald. Even slikken hoor, daar gaat de eerste. Nog even goed vasthouden, ruiken, afscheidskusje geven en……………………..daar gaat hij.
Hij krijgt het super.

 

Noix

Inmiddels is de bak vervangen voor de kamerkennel. Heel vreemd even, maar dit went ook. En bijkomend voordeel, het metaal maakt veel geluid, dus dat is een voordeel.

Vrijdag wordt Nafuna opgehaald. En voordat ze vertrekken doen we nog even een rondje speelwei met alle puppen. Wat vinden ze dat leuk. Huppelen en springen. Ik probeer nog wat promotie foto’s te maken en een video. Nou vergeet t maar, ze staan nooit stil, er is teveel om te zien en ook te eten. Restjes die tieners na “bankhangen” hebben achtergelaten.

……puppy…….puppy…

De kennismaking met Ndidi is heel goed verlopen. Ndidi gromt af en toe om te laten weten dat zij de baas is en Nafuna huppelt gezellig met haar mee en trekt zich er niet veel van aan.

Dan zijn er nog 6 in huis.

Dan een aanvraag via via voor Frankrijk. Men vindt de 4 meisjes “magnifiques”. We wachten af. En er is nog een belangstellende in Finland.

Zondag is Anita er weer want we gaan  standfoto’s  maken en videotjes van lopende pupjes. Dat lukt prima. Het kost wel veel tijd om alles weer op FB en op de site te zetten. dus dat duurt een paar dagen.

Nehmetawy

Nehmetawy

Anita heeft voor de pupjes heel leuke sleutelhangers laten maken waar hun naam op staat. En speeltjes en puppielekkers meegebracht. Lief hoor.

 

 

 

kennismaken met andere hond

Anita en Ninthe

Maandag wordt Noby opgehaald door de ouders van de nieuwe eigenaar. En………………….al jaren wordt er op mijn site gekeken naar mijn briards. En nu……….nu is het de tijd om een meisje mee te nemen. Er is al weken van te voren goed over nagedacht en men komt met goede argumenten (Normaal geef ik nooit een pup op eerste gezicht mee, wil liever geen impulsaankopen) en dus gaat Ninthe (snik) met Noby mee naar de gouden mandjes die klaar staan.

Noby en Ninthe

Nu zijn er nog maar 4

En zo zijn er nog maar 2 gele meisjes over die een eigen mandje zoeken.
Ze zijn nu gelukkig nog met z’n vieren.

Dinsdagmiddag nog een keertje naar de dierarts om te kijken hoe het met de naar  binnen staande hoektand is. Gelukkig. Nayeli is groter gegroeid en het komt goed met de tand. Gelukkig. Er hoeft geen tand getrokken te worden.

Dinsdagavond komt Anita, we gaan naar het bos èn een ijsje eten. Hoera!! Lotte gaat natuurlijk ook mee.

Mama Lotte en puppen na het bos.

Geplaatst door Iris Van Zwicht op dinsdag 1 augustus 2017

Ook voor een van de gele meisjes komt binnenkort bezoek, dus dan is er nog 1 meisje over. We weten nog niet welk meisje mee mag naar de nieuwe familie.

Hoe lekker ligt Noralie hier te slapen.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *